måndag 21 december 2009

Om jag fick bestämma

Skulle min pojke vara frisk, särskilt idag. Idag har vi haft en lång och svår dag. Hugo skadade foten imorse och dagen har i darrande smärta tillbringats på sjukhus. Hem kom vi för några timmar sen med vänsterbenet i gips, från tårna till knät. Hugo mår fasligt dåligt och har ont. En vecka ska gipset sitta och sedan ska det sågas av. Hugo har gråtit så han nästan tappat rösten. Imorgon blir det till att köpa filmer som prinsen kan titta på tills han kan stödja på foten igen. God Jul? GOD JUL! Banne mig.

/Malin

11 kommentarer:

Marina sa...

Men så trist! Han har ju så det räcker tycker man. Hoppas det blir en bra jul för er ändå. God Jul!

emma sa...

Men lilla hjärtegrynet då.. Ledsen jag blir. Hoppas det onda är bättre imorgon. God Jul på er! ♥♥

Skalmans mamma sa...

Stackars lilla Hugobus! Lider så med honom och er. Verkligen ingen rolig början på julen.
Håller tummarna för en riktigt GOD JUL!

jennybjo90 sa...

Men älskade lilla gossen... Önskar vi kunde göra honom lite sällskap framför alla roliga filmer han kommer få se.Krama honom massor från Viktor

Christina i Torslanda sa...

Lille prinsen! Vilken otur. Se nu till att syskon, vänner och bekanta ritar roliga saker på gipset medan det sitter kvar. Hälsa Hugo att alla riktiga superhjältar har gips då och då, det ingår i jobbet! Jag hoppas verkligen att han inte har ont längre och att han snart får skratta tillbaka rösten igen.
Massor av varma kramar och God Jul!!
Christina

Honungspojkens mamma sa...

Men lilla killen! Aj... Vilken otur! Men tur att tomten kommer snart och piggar upp, det kan man behöva när man är gipsad. Och hoppas filmerna hjälpte lite de också!kar

KRAM

Unknown sa...

Men så besvärligt. Önskar er en riktigt God och lugn och skön jul! Kram Anna

Anonym sa...

Hoppas att det blir en God fortsättning på helgerna! Gott nytt år!

Kram på dej!
Anders

Anonym sa...

Detta funderar jag ofta på; varför drabbas somliga, inte bara av en sak utan flere, det har jag inget svar på, men önskar er krafter att bära (kanske konkret också) också detta, hoppas Hugo kan skratta igen och njuta av helgerna med alla glada möten de medför.

ulli

Samtal från min trädgård sa...

Ville bara önska dig och din familj ett gott nytt år. Hoppas att Hugo snart mår bättre.

Malin sa...

Tack för fina hälsningar. Sjukligen är gipsfri med penicillin och det verkar som om han kan slippa få nytt gips eftersom han går på foten, men ont har han fortfarande. Nu håller vi tummarna! God fortsättning och många kramar!

/Malin