torsdag 26 mars 2009

Tönten - äldsta sonen 1-0

Sex år har älsta sonen blivit idag. Hela dagen har hans mamma kunnat minnas honom så väl, minnas den där natten för sex år sedan när jag födde honom ut i livet. Imorse grattades han i sängen med presenter och mycket kärlek. Den här töntiga mamman lyckades med uppdraget att "köpa en riktigt häftig present". Hela dagen har han lekt med sina saker, lyssnat på musik och dansat och varit så där ljuvlig som bara ett nöjt födelsedagsbarn kan vara. Vid sängdags hade jag förmånen att få läsa om "När Åkes mamma glömde bort" (den handlar om mig en helt vanlig morgon). Vi kramades och myste och jag sa kärleksfullt "godnatt min älsklingssexåring. Godnatt själv din nittioåring", fick jag som dräpande svar.

Tönten - äldsta sonen 1-1.

/Malin

7 kommentarer:

Madlar sa...

Härligt, från cool mamma till tant på tre sekunder! Undrar vad man garvade åt innan man fick barn?

Nastasia sa...

Ha, ha...men Malin, han måste ju ha menat NITTON-åring! ;o)

Anonym sa...

Åhh, hälsa och gratulera i efterskott från mig o Rasmus!! Lova det! Ja, det där med ålder känner jag igen, jag brukar få en ålder mellan 90-350 år av Rasmus.....Ang "slumdog millionaire",den var bra, se den! Stark film och annorlunda berättad. Man vill ibland blunda för den verklighet som många barn i slummen världen över befinner sig i, lite perspektiv får man! SE DEN!! Kramar Carina

Monica sa...

De underbaraste sakerna kommer från barn! Och Malin, jag kan inte se annat än att du är en alldeles extra underbar mamma! Töntig i barnens ögon, visst, så är det ju alltid. Men annars, fantastisk! Varma helgkramar till dig!

Inre exil sa...

Malin, vill du se en fin bild på Hannes från födelsedagen igår, så gå in på min blogg. Han hukar så fint bakom det dukade bordet!
Kram, pappa

mia sa...

Vilken härlig födelsedag för Hannes! Visst är "Åkes mamma... " en av de absolut bästa baarnböcker som någonsin skrivits :D!!! Iallafall enligt mig, och det enbart beroende på att jag fortfarande tycker att den är kul att läsa den 127de gången jag läser den. det är inte många böcker som klarar av den upprepning som barnen älskar.
Vill också berätta att jag r här inne och läser ganska ofta men hittar orden att skicka till dig ibland bara. Som ikväll. TACk för dina ord! Varma hälsningar mia

Gisan sa...

Vilket underbart inläggg! :-) Kramar...