torsdag 12 mars 2009

Ord

Här är det rea på ord. Jag köpte några bra som jag behöver för framtida bruk. Lite som Bob Hund - Jag rear ut min själ. Allt ska bort! Mina ord ska jag aldrig rea bort. Även om de har olika tyngd och värde.

Min själ ska jag heller aldrig rea ut. Den är såld för längesen. Till Livet.

Varmaste till Er alla!

/Malin

8 kommentarer:

Madlar sa...

Jag gav min själ den dagen jag första gången höll mina döttrar i famnen o jag kommer aldrig, aldrig att ta den tillbaka...

Malin sa...

Ja visst har ens barn fått ens själ, de är ju själva livet och meningen. Jag har flera gånger försökt skriva kommentar på din blogg men det går aldrig. Vet inte varför, men jag läser gärna dina härliga inlägg men underbar självdistans. Varmaste kramar!

Madlar sa...

Konstigt, prova att välja profil:namn etc.

Malin sa...

madlar; Nix, det funkar inte. Apropå ditt inlägg på din blogg; Lätt hänt att bli både idiotförklarad och/eller komplett vansinning i samtal med vissa FK-handläggare. Det gäller verkligen att göra som du sa, lugnt och pedagogiskt dra samma historia gång på gång. På gång på gång... Rätt vad det är kanske CP-skador botas av sig själv ;)

Madlar sa...

Alltid kul att få kommentarer så prova alla de olika profilerna, även anonym som är lite trist(om du nu förstås inte redan gjort det...)

Nastasia sa...

Såna ord skulle jag vilja ha!!! =D

Och själen, ja den gav jag också bort till barnen...men de har nog skapat sina egna nu. Så jag får väl kolla i nå´t hörn av deras rum. Kanske de slängt undan min där...;o)

Kram på Dig!

Inre exil sa...

Malin
såg rean på ord.
Här får du några av mig, som varken är dyra eller till rea-pris, de är alldeles gratis:

1/ Kärlek
2/ Omtanke
3/ Gemenskap
4/ Frid
5/ Frihet

Du får alla fem av mig för att du är världens finaste dotter! Tack för att du finns kära Malin,

pappa

Martin Olsson sa...

Roligt att du också uppskattar poesins under liksom ditt ena barn. Jag ska även prova att läsa lyrik för mina barn: 5, 7 och 15 år. Tack för tipset! Och det märks i dina inlägg att du läser mycket poesi. Det sjungar och vibrerar om dem.