fredag 21 november 2008

Veckan som gått och snön som kommit

En dator och en familj som gått sönder. Samtidigt. Ingen bra kombination direkt. Sitter nu vi lånad dator och ska ägna helgen åt att i själen få ihop veckan som gått. Hugo sövdes i onsdags för att få satt en kanyl i foten inför en dygnsmätning av blodsockret. Han fick nytt rör i ena örat, ortopeden mätte hans fötter och en tandläkare gjorde en noggrann undersökning samt tog rtgbilder. Hugo mådde pest på uppvak men efter några timmar vaknade långsamt barnet i honom igen och han orkade börja leka. Han tittade på hajarna i akvariet, han insisterade på att det inte var fiskar. Han pratade med clownerna Laila och Bönan, han la pussel och lekte med bilar. Han tog x antal prover ur nålen i foten. Det var inge kul alls. Lyckligtvis är allt över för denna gången och Olle, som sov med honom på CSK, ska få en välförtjänt sovmorgon imorgon. Jag hoppas innerligt att Hugo sover längre än till klockan fyra...
Det är en evig tur att personalen på barnkliniken är så goa och snälla och att lekterapin finns. Och att Hugo har sin fantastiska positiva sida, den som är så van vid alla sjukhusbesök.
Helgen ska vi som sagt ägna åt att ta hand om varandra, även Ebba och Hannes blir oroliga av inläggningar på barnkliniken. Vi ska leka i snön och åka pulka. Jag vill så gärna ta med kameran ut imorgon och ta lite fina bilder.
Tack för fina kommertarer och ha en trevlig helg allesammans!

/Malin

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tittar på bilderna i det förra inlägget. Vad fina dom ser ut dina killar när dom sitter där och arrangerar :-)

Hoppas att ni får en riktigt lång och skön helg med gott om tid att återhämta er och ta avstamp inför den långa decembermånaden med alla sina kontrollstationer - advent, julfester, luciatåg, julklappslistor, pepparkaksbak etc. Jag tycker planeringen är full med bara två barn så jag antar att det är riktig platsbrist i er kalender!

Hälsningar från Christina

Anonym sa...

Kämpa på...