onsdag 28 oktober 2009

Hugos nya följeslagare

Idag har Hugo fått en ny följeslagare. En blindkäpp. Han förstod finessen med den direkt, vi tog en promenad och "ha bill ha hin häpp" (jag vill ha min käpp) ropade Hugo när vi skulle gå. Vi andra fick prova lite när han insisterade på det. Kul lek nu, en nödvändig hjälp till lille gossen snart. Så underbart att få denna hjälp, att hjälpa sitt barn. Tack.

/Malin

10 kommentarer:

Nastasia sa...

Tänk va duktigt av honom att förstå hur bra det kan vara med käppen!

...och Du, teckenspråk är ett av de vackraste språken tycker jag!...och det taktila är nästan ännu vackrare! Helt fantastiskt!...även att en kvinna skrattade åt mig första gången och frågade om jag trodde det var en skrivmaskin! Hi, hi...jag visste inte hur jag skulle teckna dubbel n och "tryckte" liksom två gånger. ;o)

Må så gott!

Kram på Dig!

Madlar sa...

Skönt, han känner sig säkert trygg med käppen.

Samtal från min trädgård sa...

Det med blindkäppen är helt fantastiskt och också att barn så snabbt förstår att det hjälper just mig!

Känner igen det med orken att lära och träna in något nytt ex. teckenspråk. I bland är det så mycket, som vi är tvungna att träna. Jag har ofta funderat på när får vi göra något, som bara är roligt och ingen träning?

Kram på dig!

Karin - Mina Rum sa...

Vad roligt att han accepterade käppen direkt. Det har ju varit svårare med hörapparaterna. Men han märker kanske vad som kan vara till hjälp och vad som hittills känns överflödigt. Vi ses snart! Kram

jennybjo90 sa...

Underbart!Hoppas han får stor glädje av sin nya kompis.

Skalmans mamma sa...

Så bra att han redan gillar sin nya följeslagare, den kommer att vara till stor hjälp för honom!
Kram

Unknown sa...

Det gläder mej att han begriper och att det verkar funka, känns hoppingivande. Och det gläder mej att han har ngt med sej alltid till hjälp att försvara sej mot diverse syskon, djur och föräldrar. Kram

Petra sa...

Jättebra att det funkar med käppen!! Hoppas att allt funkar bra även på torsdag!! kommer att tänka på er,speciellt på Hugo så klart.
Kramar Petra

Carina o Rasmus sa...

Grattis på namnsdagen finaste Hugo!!! Kram från Rasmus o Carina

Bektesh Jehona Sjostrom sa...

Jag är Antonio Laura från Stockholm, jag tror att vittnesbörd är ett verkligt liv som bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner fred i äktenskapsförhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag väldigt glad att dela mitt vittnesmål här ute för att alla ska kunna läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman hem och återvända kärlek och förtroende.
Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtryck för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här ute idag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
Mina böner är att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vår kärleksförhållande och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta det vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp är här för dig nu.
Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com)
Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965