onsdag 28 oktober 2009

Hugos nya följeslagare

Idag har Hugo fått en ny följeslagare. En blindkäpp. Han förstod finessen med den direkt, vi tog en promenad och "ha bill ha hin häpp" (jag vill ha min käpp) ropade Hugo när vi skulle gå. Vi andra fick prova lite när han insisterade på det. Kul lek nu, en nödvändig hjälp till lille gossen snart. Så underbart att få denna hjälp, att hjälpa sitt barn. Tack.

/Malin

9 kommentarer:

Nastasia sa...

Tänk va duktigt av honom att förstå hur bra det kan vara med käppen!

...och Du, teckenspråk är ett av de vackraste språken tycker jag!...och det taktila är nästan ännu vackrare! Helt fantastiskt!...även att en kvinna skrattade åt mig första gången och frågade om jag trodde det var en skrivmaskin! Hi, hi...jag visste inte hur jag skulle teckna dubbel n och "tryckte" liksom två gånger. ;o)

Må så gott!

Kram på Dig!

Madlar sa...

Skönt, han känner sig säkert trygg med käppen.

Samtal från min trädgård sa...

Det med blindkäppen är helt fantastiskt och också att barn så snabbt förstår att det hjälper just mig!

Känner igen det med orken att lära och träna in något nytt ex. teckenspråk. I bland är det så mycket, som vi är tvungna att träna. Jag har ofta funderat på när får vi göra något, som bara är roligt och ingen träning?

Kram på dig!

Karin - Mina Rum sa...

Vad roligt att han accepterade käppen direkt. Det har ju varit svårare med hörapparaterna. Men han märker kanske vad som kan vara till hjälp och vad som hittills känns överflödigt. Vi ses snart! Kram

jennybjo90 sa...

Underbart!Hoppas han får stor glädje av sin nya kompis.

Skalmans mamma sa...

Så bra att han redan gillar sin nya följeslagare, den kommer att vara till stor hjälp för honom!
Kram

tobiasln sa...

Det gläder mej att han begriper och att det verkar funka, känns hoppingivande. Och det gläder mej att han har ngt med sej alltid till hjälp att försvara sej mot diverse syskon, djur och föräldrar. Kram

Petra sa...

Jättebra att det funkar med käppen!! Hoppas att allt funkar bra även på torsdag!! kommer att tänka på er,speciellt på Hugo så klart.
Kramar Petra

Carina o Rasmus sa...

Grattis på namnsdagen finaste Hugo!!! Kram från Rasmus o Carina