lördag 5 september 2009

På golv och gräs

Ute älskar Hugo att vara, spelandes fotboll på sitt egna vis. Det liknar många gånger mer rugby när han spelar, vältandes ett styck storebror...På golvet ligger han när han är inne, den lille prinsen. Leker med sina bilar i den tystnad som lägrar sig över huset när syskonen inte är hemma. Bilarna har fått en hålslagare som de kan hoppa från, en liten bondgård de kan parkera i och en matta de kan gömma sig under. Dessa bilar är Hugos kompisar, han pratar med dem och tar hand om dem, och vilar sig undertiden.

Som tiden går nu, fort fort. Njutbart för mig att ha börjat skolan, underbart och tröttande. Idag var Olle med Hugo på Audiologen i Lund, hörselnedsättningen har inte försämrats, tack och lov. Röret i ena örat har trillat ut, men det visste vi redan, efter tre öroninflammationer efter varandra. Nåja, vi får väl se hur länge det håller utan, det tyckte nämligen läkaren att vi skulle testa. Nu håller vi tummar och tår att han ska slippa svininfluensan. Gör det ni också!


/Malin

4 kommentarer:

Honungspojkens mamma sa...

Håller tummar och tår för att alla små Hugopojkar ska slippa den där influensan!

Kram och hoppas du trivs bra i skolan!

Skalmans mamma sa...

Håller tummarna här också! Svininfluensan får hålla sig långt borta från Hugosar, Emilar och alla andra som den kan vara farlig för!

Kram

Mamma J sa...

Självklart håller jag tummarna för det!

jennybjo90 sa...

Dom där svinen hade jag inte tänkt bekanta mig med, hoppas inte ni gör det heller...