måndag 14 september 2009

Lilla hjärtat

Imorgon är det dags för EKG och ultraljud av lilla hjärtat. Vad man vänjer sig, tror man. Man lär sig att hantera oron och nervositeten på något konstigt vis. Idag håller jag mina händer knutna i hopp om ett vackert välmående litet hjärta där på skärmen. Snälla, sänd varma tankar till min pojk.

/Malin

6 kommentarer:

Inre exil sa...

Våra tankar är med honom!
Vi är så glada för timmarna med er i fredags - vilken solstråle han är, Hugo! Så mycket livsglädje och lekfullhet det finns i honom, vi har gång på gång sedan dess pratat om det, vad han skänker oss andra.
Lycka till imorgon! Pappa och Astrid

Skalmans mamma sa...

Massor med varma tankar av kärlek skickar vi er!

Sanningen är att man vänjer sig aldrig, men man blir härdad. Ändå får jag en klump i magen inför varje undersökning som måste göras. Och oron när man måste vänta på resultatet är outhärdlig.
Håller tummarna att allt ser bra ut imorgon.

jennybjo90 sa...

Du vet att vi tänker på er VÄLDIGT OFTA! Lycka till med EKG och ultraljud! Hoppas du i alla fall fick en dag när alla tänkte på dig och att du njöt av godsakerna...!
Kram på dig!

Bibblo-Sara sa...

Jag tänker på Hugo i morgon, sänder varma tankar som jag så ofta gör. Fina, fina Hugo. Hoppas att det går lugnt och bra i morgon. Varma kramar från Borås!

Mamma J sa...

Alldeles självklart skall jag göra det.

Om det kan hjälpa på minsta sätt (om så bara med styrkan i att känna att många är med er) så gör jag det gärna.

Madlar sa...

Vänjer sig, ja kanske, avtrubbad, troligen....
Människans största överlevnadsförmåga är vår flexibilitet o anpassningsförmåga. Det är nog de egenskaperna som gör att vi tålmodigt fortsätter leva vårt liv trots sorg o oro.