onsdag 15 april 2009

Under över alla under

Har varit på nätverksmöte om Hugo och Hugos behov idag, något flamsig och barnsligt uppspelt av det överväldigande faktum att människorna i rummet var och en betyder så mycket. Över att alla ni pratar med sådan värme om min lille prins. Till er alla vill jag säga tack! Och grattis! Tack för att ni i era yrkesroller, men även som de personer ni är, gör en sådan skillnad i våra liv. Grattis för att ni får erfara Hugo. En liten pojk som lär var och en något särskilt. Som lär ut livets verkliga värde genom sin självklara närvaro. Grattis till den värme han har att ge och tack för den värme han får.


Det är stort det som händer nu. Vi har fått avlösarservice från LSS i form av en levande ängel (jo, i våra liv är du det). Vi kommer att få mer hjälp till sommaren när dagis är stängt. Vi får sådan fin hjälp att jag för första gången på flera år ser en möjlig framtid. Min prins och hans behov står mig så nära, nära. Men jag måste göra något för mig själv nu. Något som jag vill. Måtte det gå vägen och därmed ge mig den ynnest det är att älska sitt barn förbehållslöst. Inte vårda, utan älska. Missförstå mig inte, jag älskar Hugo högt. Men att se Hugo och inte Alström. Tanken svindlar.

Jag är enormt tacksam över vad vi får.

/Malin

9 kommentarer:

Marina sa...

VIlken härlig o positiv läsning. Hoppas verkligen det blir så som ni önskar o hoppas på.

Inre exil sa...

Malin, fin text idag. Har sänt dig ett mail också. Vi hörs av! Kram, pappa

Monica sa...

Vad härligt det låter! Det är sannerligen olika det här med vad man är tacksam för i livet. Det framgår med all önskvärd tydlighet i det du skriver. Alltid. Hoppas det blir som du vill och att du får glädjen att göra något för dig själv med ett kritvitt samvete! För det spökar ju annars gärna så fort det får en chans...

Katja sa...

Gud va fint du skriver Malin! Vi ses imorgon igen, Kramar

Madlar sa...

Härligt o välbehövligt med lite avlösning! Hade jätte, jättesvårt i början att koppla av men det blev bättre med tiden. Gäller att ladda batterierna med "egentid" för att orka båda älska o vårda :)

cpmamman sa...

Du skriver så fint! Och jag blir så glad för eran skull. Att hjälpen fungerar är ju tyvärr ingen självklarhet. Vi ska få ha Tekla på dagis en vecka trots att vi båda är lediga :) Vi har ju ingen annan form av hjälp ännu. Går det bättre att kommentera hos mig nu?

Kram

Malin sa...

Marina; Det är redan så mycket bättre än alternativet att inget kan bli fel.

Monica; Kanske inte kritvitt, men grådaskigt. Bara en sån sak, ett steg på vägen!

Katja; Ja tack! Vi ses!

Madlar; Jag vill kommentera på din sida också, kan du inte ändra inställningarna så kommentarsfältet kommer upp i en ny ruta istället? Brukar funka!

cpmamman; Jo, det kan jag! Krama dottern! Kram!

Rasmus o Carina sa...

Ville bara säga hej! Hoppas ni njuter av vårvärmen, och förresten vill jag se mer lammbilder!!! Kramar Rasmus o Carina

Madlar sa...

Malin: Nu rackarns har jag pillat på inställningarna. Prova om du kan kommentera.