tisdag 21 april 2009

Det blir Örebro. Istället för Paris.

Och det ska bli spännande som sjutton, fast det inte är Örebro på bilden ovan. Vi ska träffa (och längtar efter) Sveriges främsta expert på Alströms Syndrom. Vad jag har många frågor jag ska ställa. Vi ska ta med Hugo på hans livs största äventyr; Han ska åka tåg! Och sova på hotel! Och hoppa i sängen så mycket han vill! Och äta på restaurang! Och titta på stadsbussar i en timme! Och åka tåg igen! Jösses vad kul det ska bli! Hjälp vad det kommer att bli mycket nytt för en väldans rutinbunden liten pojk...

Så vad är Paris när man kan åka till Örebro?

Et pour Mia et tout le monde. Några bilder på taken i Paris. Takbilder från Örebro kommer efter den 4/5. Eller inte...
/Malin

7 kommentarer:

Monica sa...

Paris finns kvar... Tänk vad Hugo får som många andra barn tyvärr inte får, kärlek, engagemang, tid, you name it, från sin mamma (och gissningsvis pappa)! Du är en fantastisk mamma Malin!

Unknown sa...

Och en jevla fin syster! Vad skönt att höra att ni äntligen ska åka! Puss

Unknown sa...

Glöm inte att skriva lista med alla frågor. Ha en fin resa!

Madlar sa...

Vilken härlig resa! FFa för Hugo, tänk vad många intryck! Hoppas det blir en bra träff men vettiga svar på dina frågor.

Carina o Rasmus sa...

Örebro är inte fel, på den tiden det begav sig var vi där och tävlingsdansade en del, de är ena jäklar på att dansa där, så bjud upp någon örebroare och ta dig en svängom ;-) Hoppas resan blir bra oavsett, snart är det midsommar, kram!

mia sa...

Du fångade det jag glömde skriva. Det är ju LJUSET över takåsarna i Paris som finns innanför näthinnan. Precis som du fångat med dina foto ...
Tänk vilka (olika) underverk man kan få uppleva i Paris och Örebro, om man har tur. Varma hälsningar mia

cpmamman sa...

Vilken underbar möjlighet och vad kul för Hugo att bo på hotell. Paris kan vänta och du Örebro är faktiskt riktigt vackert.