torsdag 2 april 2009

Felix med sitt harem

Jag har varit arg i flera dagar nu. På att det viktigaste inte värderas och de styrande håller tyst. När man har varit arg i flera dagar är det skönt att bara stå och diska och titta på tuppen Felix som spatserar omkring i trädgården med sitt harem av hönor. Man skulle ha det lite mer som Felix. Äta lite, picka lite, sträcka på sig i solen, befrukta närmsta höna, picka lite igen. Gala. Gala högre. Gilla sig själv. Berfukta nästa höna. Notera att mörkret faller. Gå in. Sova på en pinne.Och imorgon samma visa igen. Han har det bra han Felix. Inga glasbitar äter han heller.

/Malin

3 kommentarer:

Anonym sa...

Läste om din ena syster idag. Det där med namninsamlingen. Så liten världen är! Jag bor nog ganska nära henne nämligen.

Ja, en tupp skulle man kanske vara? Vår hund verkar ocksp ha ett behagligt liv utan djupare funderingar. Men å andra sidan kanske inte så underbara stunder heller, som vi människor kan uppleva.

Beställede kycklingar (att äta alltså) igår från en som vi är släkt i släkt med. Jag beställde utan glas!

Ha en bra helg! /Marina

Malin sa...

Marina; Inte skulle jag vilja byta med Felix men man har kanske något att lära, till och med av en självgod tupp ;) Läskigt det där med glaset i kyckling, skönt att slippa. Ha en bra helg du med, namnlistan fylls på kan du tro!
/Malin

Madlar sa...

Nja, gå där o sprätta tills någon hugger huvudet av en. Tror inte det...Hellre vara en liten strävande, kämpande människa med glädjetoppar o sorgedalar :)