onsdag 25 november 2009

Stolt

Idag blev Hugo hämtad på dagis av Olle, väl hemma stegade Hugo in i köket och ropade "Här är jag mamma". I handen höll han en skapelse han gjort själv, oerhörd stolthet lyste kring honom när han sa "Vi har den tillsammans". "Vi kan blåsa tillsammans för vi älskar oss".Åååhhh, ljuvligaste unge, som älskar! Vilken gåva han är detta barn, vilken storslagen gåva. Idag är jag lyckligast i världen.

/Malin

8 kommentarer:

ditte sa...

av alla de där ris-ljusstakarna från vram lär det här vara den finaste!

Christina i Torslanda sa...

Vilket fint uttryck! Vi älskar oss... Det säger liksom mer än det mesta. Ha en skön första advent och tänd så många ljus ni bara orkar så att det finns mycket att blåsa ut :-)

Kramar i mörkret.

jennybjo90 sa...

Om jag hade gjort en så fin ljusstake så hade jag också varit stolt!! Det där "vi älskar oss" har Viktor och Hugo gemensamt, det är så underbart när dom orden kommer!

Inre exil sa...

Vilken fantastisk glädje Malin, den smittar ända hit. Vi älskar oss, tänk om alla människor någon gång kunde yttra de orden! Ge hantverkar-Hugo en kram från oss!

Samtal från min trädgård sa...

Åh vad jag blir glad! Det finns så mycket glädje och positivitet i de orden.
Snygg maskin förresten, min lilla har provat en sådan, men inte aktuellt ännu. Men han kunde hantera den efter en liten instruktion. Och jag var så imponerad.

Unknown sa...

Jag bara smälter....

mia sa...

Hjärtat bara sväller av stolthet när de små kommer hem och visar sina allra finaste alster från dagis. Och med den kommentaren till så bara fullständigt smälter man. Underbar son med underbar förmåga att sätta ord på det viktiga i livet.
Stor varm kram, mia.

Anonym sa...

Vilken härlig son!
Den finaste ljusstaken jag har är en i trolldeg med lite röd färg påpenslat av små fingrar och lite tumavtryck.
Den har alltid en speciell plats i mitt hem.
Ingen ljusstake i världen kan bli vackrare för mig än den!

Jag önskar er en fin lördag!