tisdag 4 augusti 2009

Äntligen dagis

Ja, äntligen dagis. Äntligen, både för mig och Hugo. Idag mötte Hugo mig springande, kastade sig i min famn och sa "Min mamma jag har saknat dig också". Va, så ljuvliga ord att jag nästan började gråta. Så oerhört skönt att få längta efter den gosse som suger musten ur mig.

Nu sitter han och tittar på lilla lammungen i "Alla barn i bullerbyn". Och lammungar, det vet han vad det är.

/Malin

2 kommentarer:

Unknown sa...

Bra malin! Han e bra fin säger en stolt morbror! Puss

Christina i Torslanda sa...

Godmorgon i stugan och välkommen tillbaka till webvärlden! Jag är helt inne på din linje, när semesterlapparna skulle lämnas in i maj så fyllde jag glatt i att barnen skulle vara hemma i fem veckor. FEM veckor!! Jag önskar att det hade funnits ett litet PS längst ner på lappen: Socialstyrelsen rekommenderar max fyra veckors gemensam ledighet under regniga somrar. Denna rekommendation gäller med andra ord varje sommar i högriskområden som t.ex Västkusten.

Nu är vi inne på sista veckan och även om vi har haft supermysigt tillsammans måste man erkänna att dagis hägrar som ljuset i tunneln. Mammors fantasi och påhittighet sträcker sig trots allt bara till en viss gräns - när man märker att man börjar föreslå bisarra pyssel med muffinsformar och piprensare är det tydligt att det är dags att återgå till vardagen :-)
Idag är det Borås Djurpark som gäller (och solen skiner, tro det eller ej!)
Ha en bra dag och krama Hugo!