torsdag 9 oktober 2008

Varför?

Varför är ett ord som senaste tiden ofta tänkts. Varför drabbas de man älskar av det outhärdliga? Hur lever vi vidare? Hur ska vi orka och hur ska vi finna mening? Det finns inga svar, livet kan jag inte göra om, vill jag inte göra om. Men ett kan jag göra, och det är huvudskälet till att jag öppnar denna blogg. Nästa gång någon googlar på Alströms Syndrom så ska de hamna här. Nästa gång någon får denna diagnos, ska ett ansikte och en familj finnas tillgänglig för de frågor man ställer, kan jag ge någon annan en nyckel, ett svar och lite hopp, är det min mening. Så för den som behöver ska denna plats vara en livlina, och så även min.

2 kommentarer:

Inre exil sa...

Malin
detta är en mycket bra idé. Kanske är nätets stora fördel just möjligheten att dela med sig av viktiga ämnen, att göra det möjligt att diskutera och utbyta erfarenheter. Lycka till!

Anonym sa...

Hej Malin och alla ni andra!! Tack för att jag får möjligheten att dela tankar, kunskap och delar av ert liv med er!! Nu har jag två systrar att följa på nätet, plus en gammal morsa som också råkar vara en mycket kär vän :-) Vi hörs snart igen, många kramar från Carina och Rasmus