torsdag 30 oktober 2008

Tacksamhet

Tid av tacksamhet idag; Lillebror kan gå, stå, le, se och prata. Gott är det att få höra och hade jag bara hittat numret till honom i Lund, hade jag ringt! Hur det är med epilepsin vet vi klart inte, men operationen har gått bra, just nu är det allt! Idag har jag skrivit vårdbidragsansökan. Tredje gången vi söker, så formen finns klar framför mig. Men att rota och fokusera på allt Hugo inte kan och alla problem han har, är deprimerande. Han är så fantastiskt fin att jag bara vill tänka på det han kan och är bra på, inte allt det svåra. Stackars Ebba och Hannes har haft en trött mamma att stå ut med idag. En trött mamma som gärna försjunker i bilder från sommaren som gått. Som den där kvällen vid havet när mormor passade Hugo (tack!) och vi andra hade picknick på stranden i Vitemölla. I rusket idag kan jag längta efter sommar igen...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Så skönt att det gott bra! Jag hittade hit från Alfons blogg, föresten

Bibblo-Sara sa...

jag har numret, maila din adress till sara.faijersson@hotmail.com så fixar vi det :D

Anonym sa...

Skönt att höra att det har gått bra! Både jag och Rasmus saknar Tobbe så förfärligt, det finns ingen här som nyps, retas, bråkar, skojar på ett sådant där typiskt "Tobbe-sätt". Keep in touch :-) kramar till er alla från Carina o Rasmus
p.s saknar er alla.....

Malin sa...

Och Carina, nu får du mig att längta till midsommar också! Kram till er båda!

Anonym sa...

Hej Malin
Nu har jag hittat din blogg och det känns bra att jag kan ta del av Hugos liv utanför förskolan. Han charmar oss alla varje dag och det är härligt att se hur mycket han ser upp till sina syskon. de i son tur är så fina mot honom och tar väl hand om honom.
Vi ses snart
Ta hand om er och hälsa barnen
Linda på Lingon

Anonym sa...

Hej Malin! Jag är en Alfons-supporter som har hittat din fina blogg. Samtidigt som det är väldigt ledsamt att läsa att ytterligare ett barn i er familj har drabbats så hårt så slås man verkligen av precis samma belsutsamhet, styrka och KÄRLEK här inne hos dig. Hugo ser ut att ha ärvt den där beslutsamheten också - den som kan pussla i timmar, dessutom med nedsatt synförmåga, måste ju vara envis som en åsna :-)
Jag hoppas att ni har en fin helg och att du inte misstycker att jag kommenterar trots att jag varken är familjemedlem eller har anknytning till Alströms på något sätt.
Hälsningar från Christina.

Malin sa...

Hej Christina! Givetvis misstycker jag inte utan tackar ödmjukt för en fin kommentar! Malin

Anonym sa...

Tack carina, nu bölar jag...

Anonym sa...

GRATTIS HUGO! Det är din namnsdag idag. :-)