lördag 8 maj 2010

Vår som snart är sommar

Det är tyst nu, jag vet. Jag har under en lång tid funderat fram och tillbaka på om jag ska stänga bloggen. Av flera skäl; att Hugo är äldre och jag vill värna hans integritet. Att vi mött några baksidor av att dela med sig så mycket av sitt privatliv. Att jag funderar på att bloggen kanske gjort sitt. Kanske är det dags att lyfta blicken, tala större och vidare.Jag vet inte än, har inte bestämt hur jag ska göra. Men en bild från en cykeltur, på en cykel utan trampor, bjuder vi gärna på tillsvidare.

Prinsen mår bra, så bra han kan i denna krokiga värld.

/Malin

9 kommentarer:

Renée sa...

Jag hoppas du inte slutar blogga eftersom jag nyss har börjat följa denna bloggen! Fast man måste ju känna för det oxå, man kan inte skriva en massa om man inte har lust... Ha en fortsatt trevlig helg!

Unknown sa...

Du e på helt rätt spår, tror jag, men tack för bilden!

Puss och kram...

Unknown sa...

Vilket helt ljuvligt foto. Han har valt sin mamma och sin plats på jorden med omsorg den där pojken. Hoppas ni har det fint. Så fin ni kan. Kram Anna

Honungspojkens mamma sa...

Hej där!

Vad roligt att höra från er igen och få se en bild på lilleman!

Massor med kramar från en som inte heller bloggar så intensivt (det där med att blogga eller inte är ju inte helt enkelt...)

Skalmans mamma sa...

Fina Hugo! Har kikat in många gånger och undrat hur ni har det. Skönt att Hugobus mår okej.

Blogga bara om du orkar och vill! Jag funderar också på bloggandets vara eller inte vara men just nu är det vara som gäller för mig.

Jag kommer att fortsätta att kika in ibland och undra hur ni har det.
Kram till er alla

Madlar sa...

Skönt att höra att ni har det bra. Vilket beslut du än kommer fram till önskar jag hela familjen en härlig vår o sommar.

Monica sa...

Hoppas Hugo har mer på sig idag - burr! Just nu känns sommaren väldigt långt bort men som med det mesta i livet så kommer det att svänga till och så är den bara här plötsligt. Härlig bild!

Smulgubbe sa...

Oavsett hur du väljer att göra. Vi finns kvar på avstånd. I vinden.

jennybjo90 sa...

Du kommer klara det här galant! Du är stark! Jag tänker ofta på dig och önskar att vi fanns närmare varandra